Notícies

Vies de finançament de projectes interactius i crossmèdia

Media Antena Catalunya organitza una jornada sobre vies de finançament de projectes interactius i crossmèdia. Es tracta d'una sessió matinal, en el marc del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges, que se centrarà en el finançament i l'estudi de casos d'èxit.

MEDIA Antena Catalunya organitza el proper divendres 5 d'octubre a la Sala Tramuntana 3 de l'Hotel Melià de Sitges la sessió "Vies de finançament de projectes interactius i crossmèdia". Experts en finançament de projectes interactius i crossmèdia exposaran els elements que ha de tenir una proposta interactiva, com buscar finançament i una mostra de les seves experiències.

La presentació anirà a càrrec de la directora de MEDIA Antena Catalunya, Helena Moreno, i s'iniciarà amb una taula rodona sobre finançament amb la participació de Domenico Laporta (Wallimage), Thierry Baujard (Peaceful Fish) i la pròpia Helena Moreno (MEDIA Antena Catalunya).

Els casos d'estudi vindran de la mà de la productora catalana Kotoc, amb els projectes "Desafío Champions", "Laland" i "Bubble" i Jean-Baptiste Dumont, productor belga responsable del primer projecte crossmèdia europeu, "The Spiral".

Per assistir-hi no cal inscripció prèvia ni tampoc estar acreditat al festival. L'accés serà lliure fins a completar l'aforament de la sala. Hi haurà servei de traducció simultània català-anglès.

Més informació a http://www.antenamediacat.eu

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat