Notícies

Orson West es presentarà al D’A 2012

El proper dissabte 28 d’abril es projectarà a Barcelona l’opera prima de Fran Ruvira dins la secció Autoria Catalana del Festival Internacional de Cinema d’Autor de Barcelona, el qual dedica la seva segona edició, a partir del 27 d’abril fins al 6 de maig de 2012, al millor cinema d'autor contemporani, combinant el descobriment de nous talents i cinematografies amb obres i autors consagrats internacionalment.

Orson West explica la història d’un equip de cinema que arriba a un poble fronterer entre Alacant i Múrcia per rodar un western de baix pressupost. Aquest fet canviarà la rutina dels habitants de la zona, especialment en el cas d´un grup de nens. Però, aquesta no és la primera vegada que el cinema arriba a aquestes terres: cinquanta anys abans, Orson Welles va voler rodar un altre western al mateix indret.

Amb un càsting encapçalat per Sonia Almarcha, Frank Feys, Jorge-Yamam Serrano i amb l’aparició especial de Montserrat Carulla, el director Fran Ruvira signa el seu primer llargmetratge amb un exercici metacinematogràfic que rastreja el fantasma d´aquest western mai realitzat. Barrejant elements de ficció i de documental, la pel·lícula endinsa l’espectador a través d’una reflexió sobre el paisatge que a manera d’esbós o de relat apuntat suggereix fronteres geogràfiques, lingüístiques i cinematogràfiques.

“En realitat aquesta pel·lícula no és una història sobre Orson Welles, sinó sobre el territori on el cineasta nord-americà va pretendre rodar un western” Fran Ruvira, director

Una producció de Canónigo Films i Dacsa Produccions, en coproducció amb Black Flag Cinema i la col·laboració de TV3, ICAA, ICIC, ICF.

Tota la informació i materials a: www.orsonwest.com

Segueix-nos a: Twitter / Facebook

Contacte de premsa: Àlex Tovar | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | telf: 663 48 40 01

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat