Notícies

Obert el període d'inscripció a la 38 edició de Filmets 2012

A partir d’aquesta setmana ja es podrà fer la inscripció on line de curtmetratges de la 38a edició del festival, que se celebrarà del 16 al 25 de novembre al Teatre Zorrilla i a El Círcol.

Enguany es modifiquen algunes de les seccions a competició i tot i, que la quantitat dels premis en metàl·lic es reduirà un 15%, s’incorporaran nous premis gràcies a nous patrocinis i empreses col·laboradores.

El festival mantindrà, una vegada més, l’alt nivell de participació i de qualitat de les pel·lícules programades, gràcies a l’esforç de l’equip organitzatiu del festival i de Badalona Comunicació.

La presència i promoció internacional de FILMETS Badalona Film Festival que s’ha fet recentment a Clermont-Ferrand, ANIMAC Lleida, les sessions del CINEMA EN RUTA, FEC Cambrils-Reus, etc, assegura la participació d’alt nivell gràcies a la col·laboració dels principals distribuidors i productors d’arreu del món.

Un dels trets de sortida del Festival ha estat aquest passat divendres 16 de març, amb l’estrena mundial del curtmetratge Anata o Korosu (Et mataré), rodat íntegrament a Badalona durant la darrera edició del certamen. Aquesta première s'ha celebrat al Festival REGARD Saguenay (Canadà). La primera coproducció del Quebec, Catalunya i el Japó es podrà veure a Badalona en la cerimònia inaugural del Festival després del seu recorregut per diversos festivals, entre els quals destaca el Short Film Corner de Cannes.

L’edició d’enguany comptarà amb novetats importants pel que fa als equips de projecció i apostarà per primera vegada pels formats digitals i en alta definició, i es potenciarà la segona edició de MERcat-IN, Mercat Internacional del Curtmetratge.

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat