Notícies

De l'1 al 30 de març Barcelona es converteix en la capital del cinema basc. Zinemaldia, el cicle organitzat per l'Euskal Etxea, arriba enguany a la setena edició i consolida una iniciativa que, any rere any, ofereix la possibilitat de fer arribar al públic català pel·lícules que no acostumen a trobar-se en circuits comercials.

Zinemaldia és l'espai per a què aquestes petites obres mestres tinguin el ressò que mereixen. És una aposta de l'Euskal Etxea per la qualitat i per fer arribar les projeccions al màxim de públic. En aquest sentit, i en un moment com l'actual en què la crisi és a l'ordre del dia, la celebració d'un festival com Zinemaldia és un regal per al públic, ja que els passis són gratuïts. La setena edició té encara més motius per a no deixar-la passar de llarg. El principal: comptar, per primera vegada, amb la presència de tots els directors de les pel·lícules que s'hi projecten. I com sempre, els espectadors hi podran dir la seva i saber tots els detalls dels films en el col·loqui posterior amb realitzadors.

El festival Zinemaldia 2012 inclou noms coneguts per al gran públic com el de l'actriu Montserrat Carulla o el del músic Fermin Muguruza, però també molts d'altres a qui els espectadors agradarà descobrir.

Totes les projeccions es faran en VOS.

Per a més informació, consulteu: http://blog.euskaletxeak.org/2012/02/25/zinemaldia2012/

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat