Notícies

2ª edició del Dogville 3D Film Festival

El festival de cinema en tres dimensions de Viladecans, que se celebrarà els dies 13 i 14 d'abril de 2012, fa públiques les bases de participació per al seu concurs de curtmetratges, la dotació econòmica és de 5.000 euros en la categoria 3D independent i 3.000 euros en la d'animació.

El Dogville 3D Film Festival de Viladecans de 2012 ja està en marxa. Aquesta segona edició torna a comptar amb tres seccions diferenciades, taula rodona i espais de networking; el Dogville Kids, enfocat als més joves i amb activitats per a tota la família; y el Dogville 3D Film Festival, el primer concurs de curtmetratges en tres dimensions d’ Espanya. Tot allò acompanyat d’ exposicions, tallers i projeccions.

Ja es troben disponibles les bases de participació per al 2012, que aquest any milloren substancialment la dotació econòmica dels premis, sent de 5.000 euros per al guanyador de la categoria 3D independent i 3.000 euros para el de la categoria 3D d’ animació.

El Dogville 3D Film Festival es va celebrar per primera vegada a l’Abril de 2011, aconseguint un rotund èxit de públic i participació, així com el reconeixement del sector professional. Casi 200 persones van assistir a les diferents xerrades de Jordi Bransuela, Paulí Subirà, Josep Maria Aragonés, Pol Torrents, Gustavo Castellanos, Francisco Torrano o Jordi Llompart. Per la seva part, la projecció del musical 3D “Gerónimo Stilton” dins el Dogville Kids va esgotar les més de 800 localitats disponibles a l’Atrium de Viladecans, i la marató de curts finalistes va superar els 400 espectadors.

Els guanyadors de l’any passat van ser; “Error 0036” dintre de l’apartat professional, una obra dirigida per Raúl Fernández i protagonitzada per Paco León. El premi al millor curt d’animació va ser per “Friday Night Tights”, de Joonki Park, i el film experimental “Deconstruct” de Tina Braun que va rebre una menció especial del jurat.

 

Per a més informació: www.dogvillefestival.com

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat