Notícies

La distribuïdora polonesa Vivarto Films ha adquirit els drets del film “indy” en català "Passi el que passi" i el proper 30 de desembre l’estrena a 10 sales de Polònia. El film es podrà veure en català i subtitulada en polonès. Les ciutats on es projectaran aquestes còpies són: Varsòvia, Cracòvia, Lódz, Poznan, Gliwice, Rzeszów i Katowice.

Web de la distribuïdora amb el cartell polonès del film: http://www.vivarto.pl/film/czytaj/id/425

En un esforç més d'autodistribució, com va ser l'estrena amb 12 còpies a Catalunya i Andorra el passat 22 de Juliol, feta per la pròpia productora de la pel·lícula, Aiguaviva Films de Girona, a finals de desembre s'autoedita el film en DVD amb subtítols en castellà i anglès. Es podrà trobar a les botigues FNAC (amb diversos actes de presentació que comptaran amb la presència del seu director, Robert Bellsolà presentant el film) i altres establiments especialitzats.

Notícia al Punt/Avui: http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/5-cultura/19-cultura/480902-robert-bellsola-estrena-a-polonia.html

“Passi el que passi”, és una de les pel·lícules en llengua catalana estrenades enguany, candidata als Premis Gaudí i als Goya, es podrà veure dimecres 7 de Desembre al Cine Doré de Madrid.

Tota la informació sobre el film la podeu trobar a: www.facebook.com/passielquepassi  www.aiguavivafilms.com

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat