Notícies

Exposició fotogràfica sobre el rodatge de “La plaça del Diamant”

L’Espai Nunes acull una exposició fotogràfica sobre el rodatge de “La plaça del Diamant”.  Es tracta de la segona exposició que acull l’Espai Nunes de l’Acadèmia del Cinema Català des de la seva inauguració.

El proper dijous 16 de juny a les 19h, l’Espai Nunes de l’Acadèmia del Cinema Català acollirà la inauguració de l’exposició ‘Una vila al cinema, el rodatge de La plaça del Diamant’, del reconegut fotògraf Josep M. Contel. La mostra, composada per més de 60 fotografies, recull els millors moments del rodatge de la pel·lícula.

A la inauguració assistirà Joel Joan, President de l’Acadèmia del Cinema Català, i el fotògraf Josep M. Contel.

“La plaça del Diamant” es considerada la primera superproducció feta a Catalunya i en català. La pel·lícula, va reunir a un conjunt de joves que amb el pas del temps s’han consolidat com a reconeguts professionals del món del cinema català. És el cas d’Agustí Villaronga, que va formar part de l’equip d’art, així com Sílvia Munt i Lluís Homar, els protagonistes del llargmetratge i que actualment compten amb una llarga trajectòria com a actors de cinema i televisió.

L’Espai Nunes de l’Acadèmia es va inaugurar el passat 14 de abril amb l’exposició “Barcelona la façana del Cinema” i ofereix una programació trimestral oberta a tot el públic.

Inauguració ‘Una vila al cinema, el rodatge de la Plaça del Diamant’

Dijous 16 de juny

Hora: 19 h

Lloc: Espai Nunes de l’Acadèmia del Cinema Català

(Passeig Colom, 6 Barcelona)

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat