Notícies

SUBTRAVELLING 2010 – 2a Mostra de curtmetratges al Metro

El director de Sitges 2010, Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, Àngel Sala, presentarà la secció Campus
Dins el programa del Subtravelling 2010, la segona mostra internacional de cinema curt al metro de Barcelona, demà divendres, 22 d’octubre, a partir de les 17.30 hores, l’estació d’Universitat es convertirà en el centre neuràlgic de debat sobre el món del curtmetratge sota el títol “Difusió del curtmetratge: els nous reptes”.

Les taules rodones comptaran amb ponents d’una trajectòria àmpliament reconeguda dins l’àmbit del cinema com directors de festivals, distribuïdors europeus, realitzadors, i productors especialitzats en curtmetratges. Concretament, amb Javier García Arenas, de la distribuïdora Mervin&Wayne; Christian Gesell, responsable de vendes de la distribuïdora Interfilm Berlin, i Juan Escudero, director de la distribuïdora Some Like It Short. El moderador serà l’Agustí Argelich, coordinador de continguts del Subtravelling i director de FILMETS Badalona Film Festival.

Tan bon punt finalitzi el debat, cap a les 19:30 hores, el director de Sitges 2010, Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, Àngel Sala, presentarà les obres finalistes de la secció Campus i es projectaran a la pantalla del mini cinema d’aquesta mateixa estació. Dins la categoria Campus s’han escollit 12 curtmetratges realitzats per alumnes de les escoles i universitats de cinema de Catalunya. En aquesta secció, que pretén potenciar les produccions de nous talents, s’atorgarà un premi a la millor peça audiovisual, que consistirà en una càmera HD o un xec regal amb el mateix valor per a equipaments audiovisuals.
Les 12 pel·lícules seleccionades han estat Chorreo. La gran broma del 2 a 6 (Centre d’Estudis Cinematogràfics de Catalunya); El so de l’ànima (Màster d’animació IUA - IDEC - Universitat Pompeu Fabra); Abril (Universitat Internacional de Catalunya - ESCAC i Time Frame); Exercici (El dedo en el ojo S.L – Bande à Part. Escuela de Cine de Barcelona); Ahong (Universitat Ramón Llull Blanquerna); Hypnotique (Escuela de Cine de Barcelona); LIP DUB UVIC (Universitat de Vic), Deadline (FX Animation Barcelona 3D School); La Clínica (MIQT-TV3 Màster en Innovació i Qualitat Televisives - Universitat Autònoma de Barcelona - Universitat Pompeu Fabra i Obra Social Fundació La Caixa), Andrés dedos de aguja (9 ZEROS), Todo queda en familia (ESCAC - Escándalo Films) i Amor por metro cuadrado (Centre d’Estudis Cinematogràfics de Catalunya).

CONVOCATÒRIA
ACTE:Taules rodones i presentació de la secció Campus, amb curts d’escoles de cinema de Catalunya
DIA:Divendres, 22 d’octubre
HORA: A partir de les 17.30 hores
LLOC: Vestíbul principal de l’estació d’Universitat (Línies 1 i 2)
TRANSPORT PÚBLIC PER ACCEDIR-HI: Metro Universitat (L2-L1). BUS línies 9, 14, 16, 17, 24, 41, 50, 54, 56, 58, 59, 63, 64, 66, 67, 68, 91, 141

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat