Notícies

De gran vull ser soldat, al Festival Internazionale del Film di Roma

De gran vull ser soldat, dirigida per Christian Molina i produïda per Canónigo Films, Stars Pictures, Trees Pictures i Black Flag Cinema, ha estat seleccionada pel Festival Internazionale del Film di Roma, que celebrarà la seva V edició del 28 d'Octubre al 9 de Novembre.
El Festival de Roma és el segon certamen que selecciona De gran vull ser soldat, després de l'èxit de crítica i públic obtingut en el Sitges Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya 2010. 

La pel·lícula ha estat escollida per a participar a l’ “Alice nella cità”, una secció dirigida a un públic jove que sempre destaca per incloure treballs innovadors.


El Festival Internazionale del Film di Roma va començar a celebrar-se al 2006 i, des de llavors, s'ha consagrat com un dels festivals més importants d'Europa, al qual cada any acudeixen grans personalitats del món del cinema. 

De gran vull ser soldat, protagonitzada per Fergus Riordan, Ben Temple, Jo Kelly i Andrew Tarbet, explica la influència que pot arribar a exercir en els nens la violència que veuen a través dels mitjans de comunicació.
El film ha comptat amb la participació de Danny Glover, Robert Englund i Valeria Marini.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat