Notícies

Xtrems a les botigues!

Es tracta d’un dvd complert, on trobareu la pel·lícula no només en V.O., sinó també amb audiodescripció per a invidents i subtitulada en català per a sords, en castellà i en anglès.

No us perdeu els més de 100 minuts d’extres, amb el making off, el material promocional, fotos del rodatge, escenes eliminades i una selecció de les converses entre els protagonistes reals i els ficticis de Xtrems. Voleu saber com van treballar els seus personatges els actors? Voleu saber com van continuar les vides dels protagonistes? No deixeu de veure aquest document colpidor i emotiu ple de sinceritat.

Xtrems és una producció duta a terme conjuntament entre Animals Films i Televisió de Catalunya i ha significat la primera experiència com a directors d’Abel Folk i Joan Riedweg.

Es tracta d’un film basat en fets reals, on més de setanta actors catalans interpreten la vida d’uns personatges amb diferents addiccions, els quals també apareixen en la pel·lícula com a testimonis, orientant els intèrprets i parlant sobre les seves experiències de forma directa, sincera i punyent.

Tot i que va ser concebuda com a TV movie i amb l’objectiu de ser vista exclusivament per televisió, el nivell aconseguit va superar les expectatives fins el punt de decidir convertir-la en llargmetratge.

Xtrems va ser una de les pel·lícules més destacades de la secció Punto de Encuentro del Festival Internacional de Cine de Valladolid i ha estat reconeguda fora d’Europa, formant part dels films seleccionats en el Cairo International Film Festival dins l’apartat de Cinema Digital. A més a més, va obtenir 11 nominacions en els Premis Gaudí, guardons que anualment ofereix l’Acadèmia de Cinema Català.

Actualment, ha estat escollida per formar part de la selecció de pel·lícules espanyoles més importants del 2009 en el London Spanish Film Festival. El passi de Xtrems tindrà lloc el proper dia 4 d’octubre amb la participació dels directors.

A més a més, ha estat seleccionada per l’organització Cine Tapis Rouge com a part integrant de la mostra de cinema català que es farà a Montreal del 27 al 30 d’octubre.

Paral·lelament, formarà part del festival de Melbourne Made in Catalonia Film Festival com a pel·lícula convidada.

Xtrems va ser estrenada el mes de novembre de 2009 al cinema Alexandra de Barcelona i es va poder veure a TV3 el passat mes de juny en una emissió especial sobre les addiccions en tàndem amb el programa “Banda ampla”.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat