Notícies

Barcelona recupera els Cinemes Texas després de tres anys tancat

Queden 11 dies per a què finalitzi la campanya de micromecenatge

Els Cinemes Texas de Gràcia, fundats per Ventura Pons, reobren després de 3 anys tancats a causa de la pandèmia. El projecte retorna amb el nom d’Espai Texas, tal com va anunciar l’Ajuntament de Barcelona el passat mes de març. L’espai mantindrà dues sales de cinema i n’hi haurà una altra dedicada al teatre, a més d’un espai gastronòmic.

La motivació per reobrir el Texas és la de mantenir els espais culturals de la ciutat i poder dedicar l’espai dedicat al cinema en català, tant de caire comercial com d’autor, així com també orientat a les famílies, i amb preus assequibles per tothom. L’equip està compost per professionals vinculats al món del cinema i del teatre, encapçalat per la productor, acadèmica i expresidenta de l’Acadèmica Isona Passola i la productora Anna Rosa Cisquella. Es completa amb Joan Teixidor, futur responsable del cinema, el distribuïdor i acadèmic David Alfaras, la productora Natàlia Obiols, els membres de Flyhard Clara Cols, Sergio Matamala i Elisenda Riera, i Blanca de Carreras, Rubén Garcia, Sem Pons i Andreu Rami de Barc Coop. 

Per fer possible el projecte, s’ha obert una campanya de micromecenatge que estarà oberta fins al 24 d’abril en aquest enllaç. El projecte ja ha aconseguit més de 80.000 euros i espera poder arribar als 195.000 per cobrir totes les reformes que requereix el nou espai. 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat