Notícies

Torna el Cinema Lliure a la Platja

Del 29 de juny i fins l’11 d’agost, cinema a la fresca a les platges del litoral català

Cinema Lliure a la Platja celebra la seva 11a edició amb una mostra gratuïta de cinema independent que es podrà veure, del 29 de juny a l’11 d’agost a diferents platges del litoral català i Mallorca. A Catalunya, repeteixen les platges de Barcelona, El Prat, Palamós i Tossa de Mar, a més de Sitges i Vilanova i la Geltrú, que s’incorporen enguany. El Cinema Lliure a la Platja s’expandeix també fins a Mallorca i es podrà veure a les platges de Palma i Andratx.

La programació que conforma aquesta 11a edició està formada per Sis dies corrents (2021), de l’acadèmica Neus Ballús, multipremiada a la darrera edició dels Premis Gaudí; La vida era eso (2020), de David Martín de los Santos; Damas de hierro (2020), de Pamela Tola; Les vides de Marona (2019), d’Anca Damian, preseleccionada com a Millor pel·lícula europea a la 13a edició dels Premis de l’Acadèmia; i Sin señas particulares (2020), de Fernanda Valadez. Una sisena pel·lícula escollida pel públic tancarà la programació de la mostra. Cadascuna d’aquestes pel·lícules anirà precedida per la projecció d’un curtmetratge seleccionat per FILMETS Badalona Film Festival i d’altres realitzats per estudiants de cinema d’escoles audiovisuals de Catalunya que han participat en la convocatòria Nou Talent que organitza Cinema Lliure.

A Barcelona, les projeccions tindran lloc els dijous; a Palamós i a Tossa de Mar la cita serà les nits de diumenge; al Prat, els dissabtes; a Vilanova i la Geltrú, els dimarts, i a Sitges, els dimecres. 

Més informació aquí.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat