Notícies

El D’A Film Lab Barcelona obre la seva crida de projectes en fase de postproducció

Convocatòria oberta fins al 15 de març

Amb l’objectiu de facilitar la finalització de llargmetratges en fase de postproducció i afavorir-ne el seu circuit internacional, el Festival Internacional de Cinema d’Autor de Barcelona llança D’A Film Lab 2022 que acceptarà inscripcions fins al 15 de març.

S’hi poden presentar llargmetratges, tant de ficció com de no ficció, en fase de postproducció i que es considerin la primera, segona o tercera pel·lícula del director/a. Els participants hauran de presentar un fragment de mínim 55 minuts de durada i, si l’idioma no és el castellà, caldrà que el fragment estigui subtitulat. 

Un comitè de professionals del sector s’encarregarà de fer la tria dels 6 projectes participants, els quals gaudiran d’una primera fase inicial d’assessorament en màrketing, publicitat, agents de venda, distribució en festivals i distribució nacional, que es farà a l’Hotel Pulitzer de Barcelona els dies 30 d’abril i 1 de maig; i d’una formació prèvia per a la preparació dels pitchings, que es presentaran públicament els dies 2 i 3 de maig. 

Durant la cloenda del D’A Film Festival Barcelona, que enguany se celebrarà el 8 de maig, s’anunciarà la pel·lícula guanyadora que s’emportarà un premi de 20.000 € per poder finalitzar la postproducció.

La inscripció serà gratuïta i es podrà tramitar electrònicament a través del formulari d’inscripció habilitat a la plataforma Festhome.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat