Notícies

"Chavalas", de Carol Rodríguez, tanca la programació del Cicle Gaudí 2021

Un film sobre l’acceptació personal i les expectatives frustrades de la generació “Millennial” protagonitzat per Vicky Luego

Aquest mes de desembre, el Cicle Gaudí apropa a sales de tot el territori el debut cinematogràfic de Carol Rodríguez, Chavalas, després de la seva arribada a sales el passat 3 de setembre. 

Les germanes Carol i Marina Rodríguez, directora i guionista respectivament, s’han valgut de pinzellades autobiogràfiques per retratar aquesta història sobre el retrobament amb els orígens, l’acceptació de qui som i el valor de l’amistat. Amb un repartiment encapçalat per Vicky Luengo, Elisabet Casanovas, Carolina Yuste i Ángela Cervantes, el film ens trasllada a un viatge emocional que reviu una història d’amistat a través dels somnis, metes i també fracassos de quatre amigues inseparables a l’adolescència que es retroben, anys més tard, al barri que les va veure créixer. Aquest retrobament les fa enfrontar-se al seu passat i a les dones que volen ser per, gairebé sense adonar-se’n i malgrat el pas del temps i les seves diferències, ajudar-se mútuament a prendre decisions importants que canviaran les seves vides.

Rodada entre Cornellà de Llobregat i Barcelona, Chavalas reivindica la vida a l’extraradi i retrata l’essència de la perifèria allunyant-se de la marginalitat amb què habitualment es representa. La història transcorre en un barri real i ple de vida on les quatre amigues passen per situacions plenes de veritat, humor i emoció.
El film és una producció de Miguel Torrente i l’acadèmica Marta Figueras.

Consulta totes les sales i horaris a https://www.ciclegaudi.cat/cartellera/chavalas/.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat