Notícies

Engega el festival Zoom d’Igualada

La 19a edició del certamen de continguts audiovisuals se celebrarà del 23 al 28 de novembre

La 19a edició del festival Zoom, que tindrà lloc del 23 al 28 de novembre a la capital de l’Anoia, aconsegueix recuperar la presencialitat en la majoria d’activitats i, amb la finalitat d’arribar a un públic més jove, incorpora plataformes tecnològiques i una nova categoria de videojocs a la Secció Oficial. El certamen català de televisió i nous formats inclou també seccions dedicades a les categories d’Entreteniment, Culturals, Informatius+Esportius.

A la Secció Oficial de ficció competiran les catalanes Berenàveu a les fosques, dirigida per l’acadèmica Sílvia Quer i produïda per NewCo Audiovisual, i Un mundo para Julius, de Rossana Díaz produïda per Visiona TV, ambdós films candidats a Millor pel·lícula per a televisió als XIV Premis Gaudí. També hi participa El Metralla, dirigida per l’acadèmic Jordi Roigé a partir de l’obra original Paco, el metralla, de Joan Pera, Premi Gaudí d’Honor - Miquel Porter 2020.

El director, productor i guionista Oriol Estrada serà guardonat amb el Premi Joan Poch de Mallerich, en reconeixement a la seva trajectòria professional. El guardó té com a objectiu fomentar l’actitud creativa, la recerca ideològica i la qualitat humana dels professionals d’Igualada o l’Anoia vinculats al sector audiovisual. L’acte d’entrega tindrà lloc dijous 25 de novembre a les 20h a l’Ateneu Igualadí. 

Més informació aquí

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat