Notícies

“El ventre del mar” d’Agustí Villaronga inaugurarà l’Atlàntida Film Fest 2021

L’11a edició del festival organitzat per Filmin tindrà lloc del 26 de juliol a l’1 d’agost

L’Atlàntida Film Fest recupera la seva part presencial i aquest estiu, del 26 de juliol a l’1 d’agost,  celebrarà la seva 11a edició a Palma de Mallorca, on es va rodar el film inaugural d’enguany, El ventre del Mar. L’última pel·lícula de l’acadèmic Agustí Villaronga retrata el viatge a les tenebres de l’ésser humà, basant-se en un text d’Alessandro Baricco, i donarà el tret de sortida al certamen després de fer història alçant-se com a guanyadora en sis categories de l’última edició del Festival de Málaga, entre elles la de Millor pel·lícula. 

Entre la programació de l’Atlàntida Film Fest 2021 destaquen les estrenes d’Annette de Leos Carax, el film que inaugurarà el Festival de Sitges d’enguany, i també l’estrena mundial de la primera sèrie original produïda per Filmin, Doctor Portuondo de Carlo Padial, basada en la seva novel·la homònima i que es presentarà en el marc del festival amb la presència dels actors Nacho Sánchez, Jorge Perugorría i Berto Romero. 

A banda del film inaugural, el festival acollirà tres produccions catalanes més: ¡Corten!, el debut cinematogràfic de Marc Ferrer que combina el terror amb la comèdia, produït per Canada i Películas inmundas; Ovella, un drama co-dirigit per Marc Puig Biel, Júlia Marcos Lázaro, Daria Molteni i Sergi Rubio González, amb producció d’Escac Films; i Mironins, un projecte d’animació transmèdia dirigit pels acadèmics Mikel Mas i Cèlia Rico.

Com cada any, l’Antlàntida Film Fest ofereix el gruix de la seva programació online a Filmin, des del 26 de juliol i fins al 26 d’agost.


Consulta el programa complet aquí.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat