Notícies

El GAC celebra la VIII edició del Pitching Fòrum de llargmetratges

Inscripcions obertes fins al 29 de juliol de 2021

Guionistes Associats de Catalunya obre la convocatòria per al VIII Pitching Fòrum de llargmetratges que se celebrarà en el marc de l’Alternativa Pro 2021 el 18 de novembre.

D’entre tots els projectes rebuts, se seleccionarà un màxim de vuit llargmetratges per ser presentats al Pitching Fòrum, davant d’un tribunal i d’un públic format per professionals del sector (cadenes de  TV, plataformes, distribuidores, productores, festivals…). L’objectiu és facilitar el posicionament, desenvolupament i, a llarg termini, la producció dels projectes.

S’hi poden inscriure projectes originals i inèdits de llargmetratges de ficció o documental en fase de desenvolupament, destinats tant a sales com a televisió, i que estiguin escrits en català o castellà. Han d’estar signats per majors de 18 anys i residents al territori espanyol. Els projectes seleccionats s’anunciaran durant la primera quinzena de setembre. 

Tot i que la presentació dels pitchs seleccionats està prevista de forma presencial el dijous 18 de novembre a Barcelona, si les raons sanitàries no ho permeten, tant el Pitching Fòrum com qualsevol de les seves activitats formatives es realitzaran online.

Les inscripcions al VIII Pitching Fòrum de Llargmetratges estaran obertes fins el 29 de juliol de 2021. Consulta aquí les bases completes i la fitxa d’inscripció.

Fins el mateix dia estarà oberta la convocatòria per al III Pitching Fòrum de sèries, centrat en projectes de sèrie, websèrie o mini-sèrie inèdits i originals, de ficció o documentals, que se celebrarà, com en les anteriors edicions, en el marc del Serielizados Fest.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat