Notícies

Oberta la convocatòria del 9è Mentoring Projects de l’Alternativa Professionals

El termini per presentar els projectes finalitza l’1 de juny

En el marc de la 28a edició del Festival de Cinema Independent de Barcelona, Cinema Pendent fa una crida a tots els/les professionals amb projectes en fase d’escriptura, preproducció, producció o postproducció per a participar en la convocatòria del 9è Mentoring Projects, que tindrà lloc online i presencialment al CCCB (Centre de Cultura Contemporània de Barcelona) del 15 al 28 de novembre de 2021.

Mentoring Projects és la trobada que l’Alternativa Professionals organitza des de 2013 amb l’objectiu de promoure i impulsar projectes emergents i innovadors, així com ampliar les oportunitats de negoci del sector audiovisual independent català a altres indrets del món. Tots els projectes seleccionats participaran en reunions prèviament acordades amb assessors/es de guió, productors/es, i agents de vendes, on rebran assessorament personalitzat. També es farà un seguiment de l’obra fins al moment de la seva estrena i es proporcionarà suport per a la difusió dels esdeveniments en què es programi. 

A més del programa de mentoria, els projectes optaran a participar en diverses activitats de Cinema Pendent (tallers de desenvolupament, pitchings, visionat de rough cuts, entre d’altres) i podran ser guardonats amb algun dels diversos premis en espècies gentilesa dels diversos col·laboradors del festival. 

La convocatòria estarà oberta fins l'1 de juny de 2021 a les 23:59 h, i el llistat dels projectes seleccionats s’anunciaran el setembre de 2021. 

Els membres de l’Acadèmia gaudiran d’un 50% de descompte en la tarifa d’inscripció dels projectes (caldrà contactar amb Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. per obtenir les indicacions).

Consulta aquí tots els requisits i els criteris de valoració.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat