Notícies

Produccions catalanes al BCN Sports Film Festival

Arrenca l’11a edició del Festival Internacional de Cinema i Televisió esportiva de Barcelona

El BCN Sports Film Festival arrenca la seva 11a edició aquest 18 de gener, amb l’esport com a element essencial per canviar vides i trencar estereotips, prejudicis i barreres de gènere. Enguany, el festival se celebra de forma presencial al Museu Olímpic i de l’Esport J.A. Samaranch, el Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Dr. Melcior Colet, el Centre Cívic el Sortidor i els Cinemes Girona, i de forma virtual a través de la plataforma Festhome. 

El festival és una finestra oberta a totes les produccions audiovisuals de diferents gèneres, formats i procedències que tenen l’esport com a tema comú. Entre les produccions catalanes seleccionades d’enguany trobem els documental d’Àlex Torres, Stronger Together, protagonitzat pel jugador de bàsquet Ricky Rubio; Dins la lluna, dirigit per Joan Cabré i produït per La fresca produccions, amb l’escalada com a esport central; Spirit of Tel Aviv 94, de Ferran Martínez Tejedor, sobre com el Club Joventut de Badalona va fer el cim a Tel-Aviv; i Shiro, un documental de Miquel Soler produït per Abstract Films.

L’esdeveniment forma part del World FICTS Challenge, un circuit internacional constituït per 18 festivals dedicats exclusivament a produccions audiovisuals de temàtica esportiva.

El dissabte 23 de gener a les 19:00h s’anunciaran els guanyadors d’aquesta edició i es projectaran l’endemà als Cinemes Girona. 
Podeu consultar tota la programació aquí: https://www.bcnsportsfilm.org/ca/

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat