Notícies

DocsBarcelona obre la convocatòria d’indústria


Ja es poden presentar projectes a les activitats d’indústria del DocsBarcelona

DocsBarcelona ha obert la convocatòria per presentar projectes de documental a tres de les principals activitats dirigides a la indústria que s’organitzen en el marc del festival: 

  • Public Pitch & Speed Meetings: fins a 20 projectes seran escollits per ser presentats davant dels finançadors convidats en aquesta edició del festival així com dels professionals acreditats. Posteriorment, tindran reunions individuals dins del marc del Speed Meetings. Inscripcions obertes fins el 28 de febrer.
  • Speed Meetings: fins a 20 projectes més seran seleccionats per formar part dels Speed Meetings, activitat en la qual els projectes mantindran reunions individuals de 15 minuts a porta tancada amb els finançadors presents. Inscripcions obertes fins el 28 de febrer.
  • Rough Cut Pitch: 4 projectes participaran en un pitch públic davant de tots els professionals acreditats del DocsBarcelona, amb un panel convidat format per commissioning editors, film funds, sales agents i experts del sector, així com la resta d’acreditats. Inscripcions obertes fins el 9 de març.

Les bases es poden consultar aquí i les inscripcions es poden realitzar a través d’aquest formulari. L’edició d’enguany del DocsBarcelona tindrà lloc del 20 al 30 de maig de 2020.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat