Notícies

Noves i velles produccions catalanes se citen al Serielizados Fest


El festival especialitzat en produccions televisives inclou tres sèries catalanes en la programació de la seva 6a edició

El Serielizados Fest arriba a la seva 6a edició del 25 al 29 de setembre i per primera vegada tindrà lloc paral·lelament a Madrid i a Barcelona. D'entre la seva programació dedicada a formats televisius d'arreu del món, destaquen tres sèries de producció catalana. 

Dins de la secció Panorama, el festival acollirà l'estrena de El mort viu, que el 2015 va ser seleccionada per participar al Primer Showcase de Pilots de Ficció organitzat pel propi Serielizados. Es tracta d'una sèrie gestada com a projecte final de grau de la Universitat Pompeu Fabra per Adrià Espí, Lluís Ferrer, Joan Losada, Martí Pavia i Jordi Porcel, que es va endur el Premi Ondas a Millor programa o sèrie emesa per internet, i en una fase posterior ha estat produïda per Betevé i Compacto, cooperativa fundada per l’acadèmic Aritz Cirbián. 

També dins de la secció Panorama es podrà veure la pre-estrena de la segona temporada de Les Molèsties, de l'acadèmic Roger Coma, també amb producció de Betevé. Es tracta d'una sèrie de petit format protagonitzada per David Verdaguer, Margalida Grimalt i Maria Rodríguez, sobre la crisi dels 30 i tants i les seves derives existencials.

I coincidint amb el 20è aniversari de l'emblemàtica sèrie de TV3 Plats Bruts, protagonitzada per Joel Joan, membre fundador i expresident de l'Acadèmia del Cinema Català, el festival organitza un homenatge on hi participaran l’actriu Mònica Glaenzel, els guionistes Sergi Pompermayer i Mercè Sàrrias, i el director Oriol Grau, per compartir amb el públic alguns secrets de la producció i les conseqüències de l’èxit de la sèrie.


Per a més informació podeu consultar el web de Serielizados Fest.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat