Notícies


Arriba la 16a edició del Zoom Festival, dedicat a la ficció televisiva i nous formats, que té lloc a Igualada fins al 25 de novembre

El 20 de novembre ha engegat la 16a edició del Zoom Festival, el festival de ficció televisiva i formats d'Igualada, que és el primer i únic certamen dedicat a aquest gènere a nivell internacional que se celebra a l'Estat espanyol des del 2003.

Durant sis dies, la ciutat d'Igualada acull projeccions de ficció televisiva, nous formats, debats, presentació de programes, estrenes i curtmetratges, a banda de reunir a professionals internacionals de la petita pantalla.

D'entre tota la programació destaquen diverses produccions catalanes en vàries de les seccions del festival: en la secció oficial es podran veure dues pel·lícules per a televisió co-produïdes per TV3, Cançó per a tu, dirigida per l'acadèmic Oriol Ferrer i amb producció de TV3 i Galàpagos Media i La dona del segle, dirigida per l'acadèmica i membre de la Junta directiva de l'Acadèmia Sílvia Quer i amb producció de Distinto Films, TVE i TV3. Dins de la secció Zoom Jove es podrà veure el curtmetratge candidat als XI Premis Gaudí, El escarabajo al final de la calle, dirigit per Joan Vives i produït per Escac Films, juntament amb Los Desheredados, dirigit per Laura Ferrés i produït per Distinto Films i guanyador del Gaudí en l'edició anterior dels Premis. Pel que fa a la secció de Zoom Formats, destaquen els documentals Fel de la terra, dirigit per Pep Bonet i produït per l'acadèmic Agustí Villaronga, i Miquel Porter i Moix. La República de la llibertat i el bon humor, d'Anastasi Rinos, amb producció de Mallerich Films i guió de l'acadèmic Tariq Porter. 

Més informació: https://www.zoomfestival.org

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat