Notícies

El Festival de Sitges consolida el seu creixement


La 51a edició del Festival de Sitges va tancar el passat 14 d'octubre amb un augment del nombre d'entrades venudes i una participació notable de produccions catalanes.

La 51a edició del Festival de Cinema Fantàstic de Catalunya, que va tenir lloc del 4 al 14 d'octubre, va tancar amb xifres molt favorables que consoliden el seu creixement any rere any, superant en un 1,02% el nombre d'entrades venudes respecte l'any passat.

Pel que fa a la participació de cinema català, es van projectar més d'una vintena de produccions catalanes en diverses seccions del festival, i quatre d'elles van resultar premiades. Per una banda, el documental Goodbye Ringo, de Pere Marzo Font, va rebre el Premi del Públic Sitges Documenta, i per altra, dins de la secció de Premis SGAE Nova Autoria, tres curtmetratges de producció catalana van obtenir reconeixements: Jauría, de Gemma Blasco, es va endur el Premi a Millor Direcció, Ciutat i selva, d'Aleix Abulí, va ser premiat en la categoria de millor guió, i el curt DOT, de Natasha Arziu, va rebre el premi a millor música original.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat