Notícies

L'Associació de Muntadores i Muntadors Audiovisuals de Catalunya (AMMAC) es presentarà al Festival de Cinema de Sitges


L'Associació AMMAC es presentarà al Festival de Sitges el 7 d'octubre amb una Masterclass amb Bernat Vilaplana i Jaume Martí

El proper 7 d'octubre a les 12.00h, en el marc del Festival de Cinema de Sitges, tindrà lloc la presentació oficial de la AMMAC, l'Associació de Muntadores i Muntadors Audiovisuals de Catalunya, constituida aquest estiu a Barcelona amb l’objectiu d’organitzar i representar els muntadors i muntadores de Catalunya davant del sector audiovisual, les institucions oficials i la societat, així com de donar a conèixer l'ofici del muntatge cinematogràfic i audiovisual i promoure el seu reconeixement dins de la indústria i entre el públic general, i crear una xarxa que promogui la trobada i intercanvi de coneixements, experiències i recursos. L’associació també es planteja com a objectius vetllar per una professionalització justa i lluitar per la paritat de gènere dins del sector.

Després de la presentació s'impartirà la Masterclass "El muntatge: l'art invisible" amb Bernat Vilaplana i Jaume Martí, destacats muntadors de cinema amb una trajectòria internacional al costat de directors com J.A. Bayona o Guillermo del Toro, que han treballat en pel·lícules com Jurassic World, Un monstruo viene a verme, Lo imposible, Hellboy II, El laberinto del fauno, entre moltes d'altres.

Data i hora: 7 d'octubre de 2018 a les 12.00h
Lloc: Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, Sitges Film Hub (Hotel Melià - Sala Llevant 3 i 4)

Per a confirmar assistència escriviu a aquesta adreça: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Més informació a: ammac.cat 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat