Notícies

Obertes les inscripcions per a les sessions del Filmets Pro de la 44a edició del FILMETS Badalona Film Festival


Ja estan obertes les inscripcions per a les sessions professionals de la 44a edició del FILMETS Badalona Film Festival.

La 44a edició del FILMETS Badalona Film Festival tindrà lloc del 19 al 28 d’octubre en diversos espais de la ciutat de Badalona i com a part de la programació comptarà amb un seguit d’activitats dedicades als professionals de la indústria sota el nom de Filmets Pro:

Coproduccions Catalunya-L’Apúlia (Itàlia). Oportunitats de negoci.
Dimarts 23 d’octubre, 10.00h, Centre Cultural El Carme.
Presentació del fons convocat per l’Apulia Film Festival 2018/2020 i dels projectes en les categoria de Ficció, Documental, Curtmetratge, Animació i Format TV. Després de la presentació hi haurà una ronda de reunions individuals entre les productores catalanes i italianes interessades. Sessió organitzada per FILMETS Badalona Film Festival, el Clúster Audiovisual de Catalunya, el clúster italià Distretto Produttivo Publia Creativa i l'Apulia Film Commission.

Masterclass de Josep Roig Boada, productor i enginyer musical
Dijous 25 d'octubre: 16.30h, Teatre Principal.
Masterclass d’animació a càrrec de Josep Roig Boada, músic, compositor, productor musical i enginyer de so de Temps Record. Entrada lliure.

Mou el teu curt!
Divendres 26 d'octubre: 16.30h, Centre Cultural El Carme.
Taula rodona sobre distribució de curtmetratges amb Jacopo Chessa, del Centro Nazionale del Cortometraggio i director del TSFM Torino Short Film Market (Itàlia), Camille Hébert-Bénazet, director del Short Film Corner de Canes (França), Javier Muñiz, director del Certamen Internacional de Cortos de Soria (Espanya), i Clarissa Jacobson, productora i guionista (EUA).

Inscripcions disponibles aquí: http://www.festivalfilmets.cat/acreditacions-filmmaker/

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat