Notícies

Joan Pera rep el Premi Seoul Drama en la categoria de Millor actor


Joan Pera va rebre el passat 4 de setembre el Premi a Millor actor als Seoul International Drama Awards pel seu paper a la producció “Pau, la força d’un silenci”

L’actor mataroní i membre acadèmic Joan Pera es va alçar amb el premi Premi “Seoul Drama” en la categoria de Millor actor per la seva interpretació del mestre Pau Casals a la pel·lícula Pau, la força d’un silenci dirigida per Manuel Huerga i produïda per la Coporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i Minoria Absoluta.

El veterà actor, que recentment hem pogut veure a la gran pantalla amb Yucatán de Daniel Monzón i a la pel·lícula per a televisió Vilafranca, també produïda per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, s’ha mostrat “molt content i emocionat per un reconeixement a un treball tan bonic com ha sigut posar-se a la pell del gran Pau Casals”.

Els Seoul International Drama Awards (SDA) s’entreguen en una cerimònia anual amb seu a la ciutat de Seül i premien l’excel·lència de produccions televisives d’arreu del món. Fins ara, cap altre actor espanyol havia rebut aquest premi.

Joan Pera ja va ser nominat per aquest mateix paper als “Golden Nymph Awards”, el Festival de Televisió de Montecarlo. En aquests premis la pel·lícula va rebre el premi de la Creu Roja de Mònaco.

Pau, la força d’un silenci va ser la pel·lícula del Cicle Gaudí del passat mes de maig: http://www.ciclegaudi.cat/cartellera/pau-la-forca-dun-silenci/

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat