Notícies

Últims dies per participar al FIC-CAT 2018

 ficcat 2018

El proper 25 de març finalitza el període d’inscripcions de les diferents categories contemplades a concurs en l’onzena edició del FIC-CAT, que tindrà lloc del 4 al 10 de juny a Roda de Berà.

Durant els dies del Festival es podran visionar totes les obres seleccionades de les diferents categories: llargmetratges, curtmetratges, documentals, videoclips i treballs realitzats per centres educatius. Entre els requisits per inscriure una producció a concurs, tal com s’indica a les bases, hi destaca que el treball ha de ser en llengua catalana, tot i que s’acceptarà la utilització parcial d’altra o d’altres llengües quan el seu ús estigui justificat en el context global, i cada autor pot presentar un màxim de dues obres.

La selecció es farà pública al web del Festival a partir del diumenge 15 d’abril i el Jurat decidirà les produccions premiades de cada categoria, que es donaran a conèixer durant la gala de cloenda, el diumenge 10 de juny. A
banda dels premis de la Selecció Oficial, els espectadors decidiran el Premi del Públic, els joves crítics atorgaran el premi Nova Crítica i totes les produccions de la demarcació de Tarragona optaran al premi Comarques Tarragonines. Els premiats seran guardonats amb un trofeu i, en total, es repartiran 10.000 euros en metàl·lic.

Les inscripcions són gratuïtes i s’han de fer mitjançant la pàgina web del festival www.fic-cat.cat.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat