Notícies

"La pell freda", dirigida per Xavier Gens, la pel·lícula del mes de març del Cicle Gaudí

 pell freda cat

El Cicle Gaudí projectarà durant el mes de març La pell freda, dirigida per Xavier Gens. La pel·lícula es projectarà a més de 30 localitats diferents, distribuïdes per tot el territori català. 

La Pell Freda, dirigida per Xavier Gens es va presentar en la 50a edició del Festival de Sitges. La pel·lícula és l'adaptació cinematogràfica de la novel·la d'Albert Sánchez Piñol, amb més de 150.000 exemplars venuts i traduïda a 37 idiomes.

El film està dirigit per Xavier Gens, el director francès conegut per films com Fronteras, The Divide, The Cricifixion o Hitman. El guió és obra de Jesús Olmo.

El repartiment està format per David Oakes, Ray Stevenson i Aura Garrido.

Es tracta d'una producció de Pontas Films i Babiekas Films, amb la col·laboració de Televisió de CatalunyaTelevisión Española.

Sinopsi:

En una illa perduda enmig de l’oceà, dos homes es defensen, nit rere nit, protegits en un far, del setge d’unes estranyes criatures marines. Sotmesos a l’extrema tensió, sense entendre les raons de l’atac, hauran de replantejar-se com enfrontar-se al desconegut. La captivitat i la contínua lluita per la supervivència porten a un viatge al centre de les entranyes de l’illa, on es barreja la lucidesa i alienació, rebuig i desig, crueltat i amor cap al desconegut. 

Tràiler:

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat