Notícies

Tres produccions catalanes seleccionades al festival SXSW

sxsw 

Tierra Firme, Teatro de guerra i Constructing Albert participaran a la 25ª edició del festival, que es celebra a Austin (Texas).

El festival SXSW que es celebra a Austin (Texas) del 9 al 17 de març i que celebra enguany la seva 25ena edició, ha avançat part de la seva programació que inclou tres produccions catalanes. SXSW és un esdeveniment on conviuen cinema, música i tecnologia. En la vessant cinemaotogràfica, la programació del festival acull des de pel.lícules independents de nous cineastes fins comèdies de Holywwod i de gènere.

Després del seu pas per BFI, Sevilla Festival de Cine Europeo i Rotterdam, el segon llargmetratge de Carlos Marques-Marcet, Tierra firme (Lastor Media, Vennerfilm, La Panda Productions) participarà a la secció Narrative Spotlight. El director va assitir al festival l'any 2014 amb el seu primer film 10.000Km que va obtenir el premi a la millor interpretació dels seus dos protagonistes, David Verdaguer i Natalia Tena

El llargmetatge documental, Teatro de guerra de Lola Arias (BWP-Bettina Walter, ARTE, Gema Films, Sutor Kolonko, Sake Argentina, SWR - Südwestrundfunk) que s'estrenarà mundialment a la propera edició de la Berlinale, es projectarà a la secció Global.

Per últim, el documental Constructing Albert de Jim Loomis, Laura Collado (Trueday Films, Televisió de Catalunya, Alexandra Films) recentment seleccionat al festival de Palm Springs, participarà a la secció Festival Favorites.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat