Notícies

La Fundació Aula de Cinema Col·lecció Josep M. Queraltó signa un conveni amb La Academia de las Artes y las Ciencias Cinematográficas de España

 queralto academia

Van estar presents a l’acte Joan Álvarez, director de l'Academia, Maria Lluïsa Pujol, directora de la Fundació, Jorge S. Bonet, president de la Fundació i Juan Mariné, director de fotografia, restaurador de pel·lícules i Patró d’Honor de la Fundació.

La Fundació Aula de Cinema Col·lecció Josep M. Queraltó va signar el 13 de desembre de 2017 un conveni de col·laboració amb l’Academia de las Artes y las Ciencias Cinematográficas de España a la seu de l'Academia. El conveni permet la possibilitat de realitzar col·laboracions les dues entitats en activitats culturals i educatives relacionades amb el cinema i l’audiovisual, participant, per exemple, en conferències, exposicions, projeccions, etc.

L'Academia reconeix que la Col·lecció Josep M. Queraltó és una eina fonamental per a la difusió de la cultura i educació cinematogràfica, sent de gran importància preservar aquesta col·lecció i que algun dia arribi a ser un espai referent en el coneixement del sector cinematogràfic i audiovisual no només a Espanya sinó també a la resta d’Europa.

La seu de l’Academia de las Artes y las Ciencias Cinematográficas de España també és Patrona d’Honor de la Fundació des de 2016. La seva seu ha acollit dues exposicions de peces de la Col·lecció Josep M. Queraltó, la primera va ser el 2007, sent directora Ana Arrieta, i la segona en 2012, sota la presidència d’Enrique González Macho i la direcció de José Garasino.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat