Notícies

ficcali

El productor i membre de l'Acadèmia Paco Poch va rebre una retrospectiva com a convidat internacional del Festival Internacional de Cinema de Cali (FICCALI) de Colòmbia.

La 9a edició del festival, que compta amb 18 seccions oficials, 12 espais de projecció i més de 70 llargmetratges i 55 curtmetratges, es consolida en cada edició com l'aparador més important de cinema independent i alternatiu de Colòmbia.

Del 19 al 13 de novembre, el FICCALI va projectar alguns dels llargmetratges documentals més representatius de la trajectòria de Paco Poch i de la seva productora Mallerich Films.

Com a part de la programació acadèmica, Paco Poch va fer també una masterclass en la que va explicar les claus de la producció al voltant del gènere documental (models de finançament, promoció i difusió) a partir de la seva experiència en casos com Innisfree de José Luis Guerín, Gaudí de Manel Huerga, Buenaventura Durruti, anarquista de Jean Louis Commolli, Caracremada de Lluís Galter, Cravan vs Cravan o La leyenda del tiempo d'Isaki Lacuesta; un preludi -a l'altre costat de l'Atlàntic- del temari que integrarà la segona edició del Màster en Producció Cinematogràfica de la aquí. i que arrenca a Barcelona el gener del 2018.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat