Notícies

"La llibreria", d'Isabel Coixet, rep el premi a la millor adaptació literària de la Fira del Llibre de Frankfurt

 thebookshop

El film és una adaptació de la novel·la The bookshop, de l'escriptora Penelope Fitzgerald

La llibreria, l'últim llargmetratge de la directora catalana Isabel Coixet, ha rebut el premi a la Millor Adaptació Literària de la Fira del llibre de Frankfurt. Es tracta de la fira més important del sector i cada edició es converteix en un punt de trobada entre professionals i editors. 

En anteriors edicions, directors de la talla de Stephen Daldry (Extremely Loud and Incredibly Close), Anton Corbijn (A most wanted man), Todd Haynes (Carol) o Tom Fords (Tony & Susan) han estat distingits amb aquest certamen. 

El film és un homenatge al món del llibre i la literatura en general. Està protagonitzat per Emily Mortimer, Bill Nighy i Patricia Clarkson

Es tracta d'una producció de A contracorriente, Diagonal TV, Zephyr Films i One Two Films

La llibreria s'estrenarà a les sales de cinema el proper 3 de novembre. 

Sinopsi:

A principis dels anys 60, Florence Grenn, una dona viuda de Hardborourgh, viu a la tradicional zona costera. Allà decideix complir el seu somni i el del seu marit: obrir la primera llibreria de la zona. amb l'ajuda de la jove Christine, posen a punt una vella casa del poble. Però no tot serà tant fàcil com sembla, i és que els impediments dels veïns i sobretot la degana social de la ciutat, Mrs. Violet Gamart, dificultaran la feina a Florence. La llibreria comportarà uns canvis que afectaran al poble de manera significativa degut al coneixement de llibres com Fahrenheit 451 o l'escandalosa Lolita. 

Tràiler:

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat