Notícies

S'estrena "Una mujer fantástica", coproducció entre Xile i Catalunya

 una mujer fantastica

Arriba a les sales de cinema Una mujer fantástica, dirigida per l'argentí Sebastián Lelio. El film és la candidata xilena per competir als Oscars d'enguany. 

Sebastián Lelio, director conegut especialment pel seu llargmetratge Gloria, arriba amb una proposta arriscada en què explica la història d'una dona transsexual, protagonitzada per Daniela Vega.

Una mujer fantástica s'estrena a les sales després d'haver estat premiada al Festival de Berlín en la categoria de Millor Guió i de ser nominada fins en 7 ocasions als Premis Fénix. A més, el film és la candidata de Xile per competir als Oscars en la categoria de Millor Pel·lícula de parla no anglesa.

Es tracta d'una coproducció entre Xile i Catalunya, a càrrec de Fabula, Komplizen Film i Setembro Cine

Sinopsi:

Marina és una jove cambrera i aspirant a cantant. Orlando, 20 anys més gran que ella, és propietari d'una impremta. Marina i Orlando estan enamorats i planegen un futur junts. Després d'una nit de festa, Orlando no se sent bé. Marina el porta a urgències però Orlando mor en arribar a l'hospital. No obstant això, en lloc de poder fer el seu dol, Marina ha d'enfrontar les sospites per la seva mort. El doctor i la família d'Orlando desconfien d'ella. Una detectiu la investiga. L'ex dona no la vol en el funeral. I és amenaçada pel fill gran d'Orlando qui vol expulsar del seu departament. Marina és una dona transsexual i per a la família d'Orlando la seva identitat és una completa aberració. Marina haurà de lluitar pel dret a ser qui és. Haurà d'enfrontar contra les mateixes forces que ha lluitat tota la vida per convertir-se en el que és ara: una dona complexa, forta, passional... fantàstica. 

Tràiler:

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat