Notícies

"Tierra Firme", el nou film de Carlos Marqués-Marcet, inaugurarà el Festival de Cine de Sevilla

 tierra firme

Després de l'èxit de 10.000 km (guanyadora del Goya a la millor direcció novell), Carlos Marqués-Marcet presenta el seu segon llargmetratge, Tierra Firme

La pel·lícula donarà el tret de sortida a la XIV edició del Festival de Cine Europeu de Sevilla, el proper 3 de novembre. 

Tierra Firme està protagonitzada per Geraldine Chaplin (Hable con ella, Cría cuervos), Oona Chaplin (Juego de Tronos, Taboo, Black Mirror, Avatar 2), Natalia Tena (10.000 Km, Harry Potter, Juego de Tronos) i David Verdaguer (10.000 Km, No culpes al karma de lo que te pasa por gilipollas).

La pel·lícula vol respondre les inquietuds de tota una generació recorrent paisatges físics i emocionals. Un drama amb tocs d'humor que gira al voltant de la maternitat i l'amistat, i on Geraldine i Oona Chaplin (com a la vida real) interpreten a mare i filla. 

El guió és obra del mateix Carlos Marqués-Marcet i Jules Nurrish.

Tierra Firme és una producció de Lastor Media, en coproducció amb Venner Film Productions i La Panda Productions.

El llargmetratge s'estrenarà a les sales de cinema el 24 de novembre

Sinopsi:

Dues dones, l’Eva i la Kat, i el millor amic d'una d'elles, en Roger. Un vaixell als canals de Londres i una pregunta: és possible viure l'amor, la família, i la vida de maneres tan diferents i tot i així mantenir-se units?

Podeu veure el tràiler al següent link

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat