Notícies

La 25ª Mostra de films de dones arriba a Vilafranca amb el programa "Itinerances"

 mostra dones

Itineràncies és una selecció de cinc films dirigits per cineastes d'arreu que circularà per les diferents poblacions de la província de Barcelona. Cada sessió comptarà amb la presència d'una persona responsable de la Mostra Internacional de Films de Dones per conduir el debat amb el públic. 

La Mostra Internacional de Films de Dones celebra la seva 25ª edició amb una atenció explícita a la contribució realitzada pels feminismes fílmics a la renovació dels debats contemporanis sobre estètica, economia, política, colonialisme i sobre les identitats sexuals i de gènere. Aquesta renovació, entesa com a re(volta), segons el concepte formulat per la intel·lectual francesa Julia Kristeva, significa tornar de nou a pensar sobre el món i la seva representació fílmica, des de perspectives diferents. 

Lois Weber, Donna Haraway, Laura Mulvey, Mercè Conesa, Mirentxu Loyarte, Carmen Castillo, i una selecció de les darreres produccions internacionals, estaran presents en el programa de la 25ª edició de la Mostra Internacional de Films de Dones. 

La Mostra tancarà aquest aniversari amb la presentació d'una obra col·lectiva creada per diferents realitzadores en homenatge a les seves cineastes de referència. 

Podeu consultar la programació aquí. 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat