Notícies

"Musa", el nou film de Jaume Balagueró, s'estrenarà al Festival de Sitges

 musa noticia

L'esperat retorn de Jaume Balagueró no podia faltar en la 50a edició del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges. El director estrenarà Musa el proper dissabte 7 d'octubre. 

En aquesta ocasió, Jaume Balagueró aposta per el terror sobrenatural i un repartiment de luxe format per Cristopher Lloyd, Franka Potente i Leonor Watling.  

La pel·lícula està escrita pel mateix Jaume Balagueró i Fernando Navarro. Es tracta d'una producció de Filmax, Fantastic Films, The Jokers Films i Frakas Prods

Sinopsi:

Samuel Salomon, professor de literatura, no trepitja la universitat des de la tràgica i inesperada mort de la seva nòvia. Samuel té un recorrent malson on una dona és brutalment assassinada a través d'un estrany ritual. De sobte, la mateixa dona que apareix totes les nits a la seva ment és trobada morta en idèntiques circumstàncies a les del seu somni. Samuel es cola decidit a l'escena del crim per intentar averiguar la veritat, i coneix a la Rachel, una jove que assegura haver somiat amb l'assessinat. junts faran tot el possible per descobrir l'identitat de la misteriosa dona, submergint-se en un món obscur governat per les muses que han inspirat als poetes de tots els temps. 

Tràiler:

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat