Notícies

S'estrena "La Llamada", dirigida per Javier Calvo i Javier Ambrossi

 lallamada

L'adaptació cinematogràfica de La Llamada, un dels fenòmens teatrals més importants dels últims anys a Espanya, s'estrena aquest divendres 29 de setembre. 

Escrita i dirigida per Javier Ambrossi i Javier Calvo, La Llamada va començar com un petit musical underground i va anar creixent exponencialment fins a convertir-se en l'èxit que és avui. Una comèdia guanyadora d'11 Premis Broadway World, Fotograma de Plata a Millor Actiru, Premio del Teatro Nacional, 3 nominacions als Premios de la Unión de Actores i escollida com el Millor Muntatge pels lectors d'El País. 

L'adaptació cinematogràfica està protagonitzada per Macarena Garcia, Anna Castillo, Belén Cuesta, Gracia Olayo i Richard Collins-Moore. 

Es tracta d'una producció de Apachew Films, Sábado Películas i Lo hacemos y ya vemos AIE, amb la participació de RTVE i TV3. La pel·lícula està produïda per Enrique López Lavigne, José Corbacho, Jorge Javier Vázquez, Kike Maillo i Toni Carrizosa. 

Sinopsi:

Segòvia. Campament cristià La Brújula. Bernarda, una monja que acaba d'arribar, vol salvar el campament amb la seva cançó Viviremos firmes en la fe. La germana Milagros, una jove amb dubtes sobre la seva vocació, recorda amb nostàlgia quant li agradaba Presuntos implicados. I Maria i Susana, dos adolescents castigades per escapar-se a un concert, tenen un grup que s'anomena Suma Latina. Però des de que Déu se li apareix a la Maria una nit, tot està cambiant. I es que a Déu li encanta Whitney Houston. 

Tràiler:

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat