Notícies

Els curtmetratges "Mater Salvatoris" i "Tiger", al "Curtcircuit 33"

mater salvatoris

El diumenge 4 de juny, a les 21:35h, es projecten dos curtmetratges del FIC-CAT al Curtcircuit 33.

Curtcirtcuit 33 escalfa els motors de la desena edició de FIC-CAT, el Festival Internacional de Cinema en Català que se celebrarà a Roda de Berà del 5 a l’11 de juny.

Aquest diumenge, podreu veure el curtmetratge guanyador de l’edició anterior, Mater Salvatoris del tarragoní Marc Barceló, i Tiger d’Aina Clotet, seleccionat en competició oficial.

Mater Salvatoris (Marc Barceló). Catalunya. Ficció. 18 minuts

Millor curtmetratge a FIC-CAT 2016, Mater Salvatoris és una motivació personal i la voluntat de creure en un cinema capaç de transformar l’espectador a un nivell profund. Un blanc i negre com a reflex cromàtic de la culpa i la desolació, un vent fort que aïlla el poble i un silenci com a resposta a la desgràcia...Mater Salvatoris se situa a l’Alt Pirineu amb les seves muntanyes colossals que callen la tragèdia de la Guerra Civil. Aquest és el gris context on viu el Miquel. 

Tiger (Aina Clotet). Catalunya. Ficció. 15 minuts

Tiger és la primera pel·lícula dirigida i escrita per la barcelonina Aina Clotet. L’acompanya en el repartiment l’actor Marcel Borràs. La música original està composta per Adrià González, i la direcció d’art és de Marc Clotet. Aquest curtmetratge ha estat seleccionat, entre d’altres, en la secció oficial del Festival de Màlaga de Cine Espanyol, i ha estat nominat al millor curtmetratge en l’última edició dels Premis Gaudí 2017. En una parella hi ha moments meravellosos, tendres i desesperants. Perdre la teva mascota quan esperes el primer fill, els poden desencadenar tots alhora.

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat