Notícies

cristina clemente

El taller, impartit per l'escriptora Cristina Clemente, tindrà lloc els propers 1, 8, 15 i 22 de juny a la seu de l'Acadèmia del Cinema Català (Passeig Colom 6, Barcelona).

L’AADPC ofereix un taller pràctic d’escriptura dirigit a intèrprets que tinguin ganes de llançar-se a la piscina i iniciar-se en el món de l’escriptura teatral. A partir d’improvisacions sobre fets que hem viscut en primera persona, s’escriuran escenes que podran servir de punt de partida per l’escriptura d’un text teatral.

Els membres de l’ACC tenen el mateix preu d’inscripció que els socis de l’AADPC: 95 € (i la possibilitat de fer el pagament fraccionat). El preu pels no socis serà de 190 €.

El curs s'impartirà en sessions de 3 hores setmanals (de 10 a 13h els dies 1, 8, 15 i 22 de juny) en què es farà un treball de taula amb grup reduït.

L’aforament és limitat. Les places s’atorgaran per ordre d’inscripció. Us podeu inscriure en aquest formulari.

CRISTINA CLEMENTE forma part dels Barcelona Playwrights

Ha estrenat els següents textos: Paradise Band (Teatre Lliure, cicle d’Assajos Oberts, 2007), Marc i Paula (Institut del Teatre i Obrador de la Sala Beckett, 2008), Zèppelin, dirigida per ella mateixa (lectura dramatitzada, Sala Beckett, 2008), Volem anar al Tibidabo, dirigida per ella mateixa (Premi Revelació de la Crítica de Barcelona 2009 i projecte Alcover, Versus Teatre), La gran nit de Lurdes G, coescrita i codirigida amb Josep Maria Miró (Accèssit al premi Lluís Solà 2008, Versus Teatre) i La millor obra del teatre català, dirigida per ella mateixa (La Cuina, Festival Grec, 2009), Vimbodí versus Praga (TNC, 2010), Nit de radio 2.0 (Sala Flyhard, Villarroel, 2011) La nostra Champions particular (Teatre Gaudí, 2012), Consell familiar (Sala Beckett, 2013), Ventura (Temporada Alta, 2015)

També ha dirigit El test de Jordi Vallejo (Sala Muntaner 2016)

En cinema, ha coescrit amb Sergi Belbel el guió de la pel·lícula Eva. En televisió ha treballat com a guionista a El cor de la ciutat (TV3), Sin identidad (Antena 3) I actualment és guionista de La Riera (TV3).

Foto: Manelux

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat