Notícies

DA2017 cartell

El D'A Film Festival té lloc a diferents espais de Barcelona del 27 d'abril al 7 de maig.

El D’A Film Festival de Barcelona arriba a la setena edició consolidant la seva aposta pel millor cinema del moment i acostant al públic de la ciutat el millor de les cinematografies contemporànies. En els deus dies de festival, es projectaran un total de 74 llargmetratges i 14 curtmetratges repartits en més de cent sessions, amb 30 directors convidats, 14 estrenes a Espanya, 57 estrenes catalanes i tres estrenes absolutes.

La programació del D'A manté les seccions habituals: Direccions -dedicada als noms consolidats del cinema mundial-; Talents -amb les obres de directors amb menys de tres films en la seva filmografia-; Transicions -dedicada als autors emergents que ja són més que promeses- i un Focus, dedicat aquest any al director mexicà Amat Escalante. També se suma la secció Un Impulso Colectivo 2017, que revisarà l'estat de la qüestió del cinema espanyol fet al marge de l'oficialitat. Dins de les diferents seccions hi trobem també cinema català.

El D'A 2017 començarà el dia 27 d'abril amb la projecció de Lady Macbeth de William Oldroyd (premi FIPRESCI Donostia 2016) i acabarà deu dies després amb l'estrena a Catalunya d'Estiu 1993 de Carla Simón, guanyadora de la Biznaga d'Or al Festival de Màlaga 2017.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat