Notícies

Master class amb Tony Grisoni el 22 d'abril de 10h a 13h

tony grisoni

El dissabte 22 d'abril, Guionistes Associats de Catalunya (GAC) organitza una Master Class anb Tony Grisoni a la Sala Mompou de la seu de l'SGAE, conjuntament amb el Festival Serielizados i la col·laboració de la Fundació SGAE i el Departament de Cultura.

Grisoni és guionista de The Young Pope i de la pel·lícula Miedo y Asco en Las Vegas, entre d’altres. Aquest acte servirà per conèixer el seu mètode de treball i la relació professional que ha tingut amb Terry Gilliam o Paolo Sorrentino. La sessió serà en anglès i amb traducció simultània al català. 

Qui és Tony Grisoni?

Tony Grisoni és un guionista britànic que recentment ha participat en l’escriptura deThe Young Pope (2016) de Paolo Sorrentino, una de les sèries més destacades del darrer any. Prèviament va signar el guió de la mini-sèrie britànica Southcliffe (2013) i la trilogia de TV movies Red Riding (2009).

Actualment treballa en un guió per a Philip K. Dick’s Electric Dreams, una adaptació en 10 parts de les obres d’un dels autors clau de la ciència ficció, font original de films com Blade Runner (1982), Minority Report (2002) i A Scanner Darkly (2006). La sèrie està sent produida per Bryan Cranston, i s’emetrà a Amazon i Channel 4.

En l’àmbit cinematogràfic, Grisoni és conegut per les seves col·laboracions amb el director de culte Terry Gilliam, d’entre les quals destaquen Miedo y Asco en Las Vegas (1998), Tideland (2005) i The Man Who Killed Don Quixote, adaptació de l’obra de Cervantes i “projecte maleït” de l’ex-Monty Python, que sembla que finalment veurà la llum després de 20 anys de dificultats i cancel·lacions. 

Us podeu inscriure a la master class en el següent enllaç.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat