Notícies

Arriba la vuitena edició del BCN Sports Film del 8 al 12 de maig

bcn sports film 2017

De les més de 400 pel·lícules inscrites al BCN Sports Film 2017, procedents de 40 països, prop de 80 competiran en la secció oficial de la 8ª edició del festival, que es celebrarà del 8 al 12 de maig.

El BCN Sport Film Festival està dirigit per Agustí Argelich, membre de l'Acadèmia del Cinema Català

Amb motiu del 25è aniversari dels Jocs Olímpics de Barcelona 92, el BCN Sports Film Festival 2017 ha programat la millor selecció de cinema esportiu.

Pel·lícules com Steve McQueen: The Man & Le Mans, secció Cannes Classics en el Festival de Cannes 2016; El caso Fisher, estrenada en el TIFF de Toronto l'any 2014; Hopptornet, secció oficial en la 66ª Berlinale Shorts Competition o Let's be Frank, secció oficial en la 65ª edició del Festival de San Sebastián, configuraran la vuiten edició del festival de cinema esportiu més important del món.

24 sessions monogràfiques -dedicades als esports més populars i als més singulars-, així com també esportistes anònims i d'elit -com l'escalador Carlos Suárez, protagonista de Morir por la cima o Nadia Comaneci- seran els protagonistes del BCN Sports Film Festival 2017.

El festival amplia els espais de projecció a nou seus oficials: a les ja consolidades -el Museu Olímpic i de l'Esport Joan Antoni Samaranch i la Sala d'Àmbit Cultural d'El Corte Inglés de Portal de l'Àngel-, se sumen els cinemes Can Castellet de Sant Boi de Llobregat, l'Auditori de Sant Martí, el Centre Cïvic Fort Pienc, el Centre Cultural la Casa Elizalde, els Cinemes Girona, la Biblioteca de Ponent de Sabadell i la Biblioteca Districte 5 de Terrassa. Un any més, una selecció de la programació de BCN Sports Film s'exhibirà als Centres Penitenciaris de Catalunya.

La majora de sessions estan dirigides a tots els públics i són totes d'accés gratuït.

Per més informació sobre la programació, podeu consultar la pàgina web.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat