Notícies

josep maria queralto

El 28 de març es va fer públic el nomenament de Josep M. Queraltó, col·leccionista de material cinematogràfic i audiovisual i fundador de Kelonik, com a President d’Honor de la Fundació Aula de Cinema Col·lecció Josep M. Queraltó, en un acte celebrat a Barcelona.

A partir d’ara passa a ocupar la presidència el fins ara vicepresident Jordi S. Bonet, vinculat amb la Col·lecció des de 2004 i amb la Fundació des de 2010, sent un dels patrons fundadors.

Van assistir a l’acte diversos patrons d’honor, entre ells, el director de fotografia i restaurador de pel·lícules, Joan Mariné; el fundador d’Antaviana Films, una empresa de postproducció audiovisual i creació d'efectes digitals, Josep M. Aragonès; el director de fotografia, Tomàs Pladevall; el catedràtic emèrit d’Història Contemporània i cinema de la Universitat de Barcelona, Josep María Caparrós, i l’historiador de cinema, Jean-Claude Seguin, qui ha sigut fins fa poc catedràtic de la Université Lumière - Lió II, dins del Département des Langues Romanes (Faculté des Langues).

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat