Notícies

Sant Jordi BCN Film Fest del 21 al 28 d'abril als Cinemes Verdi de Barcelona

santjordi filmfest

35 pel·lícules conformen la programació del I Festival Internacional de Cinema de Barcelona - Sant Jordi, que es celebrarà del 21 al 28 d'abril i que comptarà amb les estrenes mundials de Churchill, The girl from the song i Michelangelo.

El nou certamen està coorganitzat per Espectarama (Cinemes Verdi) i el Festival Educacione i pretén convertir-se en un punt de trobada imprescindible pel públic de Barcelona. Un festival que neix, igual que l'emblemàtica festa de Sant Jordi, amb un caràcter popular i obert a tots els públic i a tot tipus de gènere.

Durant la inauguració, el dia 21 d'abril, es projectarà Norman, el hombre que lo conseguía todo (Norman: The Moderate Rise and Tragic Fall of a New York Fixer), de Joseph Cedar, en la que serà la premiere espanyola de la pel·lícula. D'altra banda, la clausura del dia 28 d'abril anirà a càrrec del film Día de Patriotas (Patriots Day), de Peter Berg, que també serà l'estrena al nostre país.

Entre el talent ja confirmat que assistirà al Festival destaquen Richard Gere i Joseph Cedar, protagonista i director de Norman; Bertrand Tavernier, director de Las películas de mi vida, por Bertrand Tavernier; Santiago Segura, actor de Casi LeyendasChecco Zalone, actor de Un italiano en Noruega; Juan Taratuto, director de Me casé con un boludoIsabel Coixet, directora de The BookshopMelina Matthews, actriu de El jugador de ajedrez, Ibai Abad i Lewis Rainer, director i protagonista de The girl from the song i Phil Grabsky, director de El jardín del artista: Impresionismo Americano.

El festival compta amb tres seccions. D'una banda la Secció oficial dins de la qual hi ha el Premi del jurat a la millor pel·lícula i el Premi de la crítica ACCEC a la millor pel·lícula. I d'altra banda, dues seccions més: Cinema amb Gràcia i el Premi Educacine. La secció de Cinema amb gràcia premiarà a la millor comèdia que serà votada pels espectadors i el Premi Educacine, que el votaran els estudiants i professors i que otorgarà el Premi del jurat escolar a la millor pel·lícula amb el segell Educacine. 

Tota la programació i els horaris els podeu trobar a la web oficial, així com les entrades ja han sortit a la venta a la web del festival i també a les taquilles dels Cinemes Verdi.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat