Notícies

L’Acadèmia del Cinema Català té nova Junta Directiva

logo acc neg

L’Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques Catalanes estrenarà, a partir del 8 de maig, una Junta renovada amb Isona Passola al capdavant, repetint presidència, i nou professionals del cinema més que completen la llista.

Una sola candidatura es va presentar a l’elecció que s’havia de celebrar el 8 de maig. Els membres de l’Acadèmia tenien fins al dilluns 10 d’abril per presentar candidatura, i finalment va ser la d’Isona Passola l’única que ho va fer. Davant aquestes circumstàncies, la Junta Electoral –formada per Sumpta Ayuso, Marcel Barrena, Lluís Ferrando, Mireia Ros i Roc Villas– determina, seguint l’article 15.5 del Reglament electoral segons el qual es proclama guanyadora la candidatura que obtingui més vots exclosos els vots en blanc i nuls, que és innecessària la celebració d’eleccions, el resultat de les quals no pot ser altre que la victòria de l’única candidatura presentada.

D’aquesta manera, la nova Junta Directiva de l’ACC estarà formada per: Isona Passola (presidència), Joan Bas (vicepresidència), Judith Colell (Secretaria), Agustí Argelich (Tresoreria) i Josep Maria Civit, Edmon Roch, Eduard Sola, Paco Poch, Sílvia Quer i Maria Molins (Vocals).

Aquesta nova junta afronta, entre altres reptes, la celebració dels desens Premis Gaudí i la consolidació del Cicle Gaudí.

L’acte de presa de possessió es durà a terme el dia 8 de maig a les 18h a la seu de l’SGAE.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat