Notícies

Damià Serra presenta "En la azotea" a Cerdanyola del Vallès

en la azotea

El dilluns 13 de març, Damià Serra, director del curmetratge nominat als IX Premis Gaudí, En la azotea, que farà la xerrada inaugural de la setmana dedicada al cinema a l'Institut Banús de Cerdanyola del Vallès, on es projecta la seva obra en motiu de la setmana que dediquen als curtmetratges.

En la azotea relata la història de l'Adrián i els seus amics que pugen cada tarda a un terrat per a veure com una noia pren el sol despullada. Però arriba un dia en què s'adonen que un d'ells està molt més interessat en el veí que es dutxa al terrat del costat. 

En el marc de la setmana del Treball de Síntesi de l'Institut Banús, l'alumnat de segon d'ESO realitzarà una activitat anomenada "Fem un curtmetratge! 4ª edició".

L'objectiu principal d'aquesta activitat és apropar a l'alumnat al món del cinema com a mitjà d'expressió i comunicació interdisciplinari, sempre aprofitant tot els aspectes transversals que es treballen en aquest mitjà.

Durant la setmana, els estudiants també roden un curtmetratge amb el mòbil. En aquest enllaç podeu eure els curtmetratges fets en anteriors edicions. 

L'acte inaugural amb Damià Serra es realitza gràcies a la col·laboració de l'Acadèmia del Cinema Català i de la Academia de las Artes y las Ciencias Cinematográficas

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat