Notícies

Comença el rodatge de "Els indesitjats. Europa!" de Fabrizio Ferraro

 pau riba

La productora Eddie Saeta reprèn la seva activitat amb el rodatge del llargmetratge Els indesitjats. Europa!, de Fabrizio Ferraro.

La productora lidearda per Lluís Miñarro reprèn la seva activitat amb el rodatge d'aquest film del cineasta italià Fabrizio Ferraro -considerat per la crítica del seu país un dels directors de cinema emergents més sorprenents-. 

La cinta es rodarà al llarg de tres setmanes a Portbou, La Vajol, Banyuls, Barcelona i Roma.

Es tracta d'una coproducció italoespanyola rodada majoritàriament a Catalunya. Els indesitjats. Europa!, és una producció de Passepartout i Eddie Saeta, que compta amb la col·laboració de RAI Cinema i el Ministeri de Cultura Itàlia (MiBACT).

El film està protagonitzar per l'actor i músic Pau Riba i l'actriu Catarina Wallenstein, així com també Vicenç Altaió, Euplemio Macri, Marco Teti i Bruno Duchêne. La direcció artística és a càrrec de Sebastián Vogler, guanyador del Premi Gaudí a la Millor direcció artística per Stella Cadente

L'argument gira entorn La Ruta Lister, una ferida vigent en la cultura continental, i explica com entre febrer de 1939 i setembre de 1940, a la frontera entre Espanya i França es creuen els destins d'un soldat republicà espanyol, dos milicians de les brigades internacionals i el del pensador Walter Benjamin. El seu viatge cap a la llibertat és símbol de la resistència a la caiguda dels valors democràtics i de la crisi identitària que avui assetja Europa. 

Fabrizio Ferraro és el realitzador de llargmetratge com Je suis Simone - La condition ouvrière, premiat al Festival de Torí, Piano sul pianeta, Penultimo paesaggio, Quattro notti vaig donar un straniero, Quando dal cel, Sebastian 0 i Colossale sentimento

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat