Notícies

Els guanyadors dels IX Premis Gaudí al Camp Nou

barça 2017

El FC Barcelona va convidar el dimarts 7 de febrer els guanyadors dels IX Premis Gaudí a la Llotja del Camp Nou.

El FC Barcelona va rebre l'Atlètic de Madrid, per disputar el partit de tornada de la semifinal de la Copa del Rei, que va acabar amb empat a 1, i per tant, amb la classificació dels blaugranes per la final. Alguns dels guanyadors dels IX Premis Gaudí i membres de la Junta directiva de l’Acadèmia del Cinema Català van seure a la Llotja President Suñol del Camp Nou per presenciar aquest partit en directe.

Hi van assistir 15 professionals de les pel·lícules guanyadores, així com Josep Maria Pou, distingit enguany amb el Gaudí d’Honor-Miquel Porter. De La propera pell, reconeguda amb el Gaudí a la millor pel·lícula, van ser-hi els seus productors, Oriol Maymó i Núria Doménech; d’A Monster Calls (Un monstre em ve a veure), Premi Gaudí a la millor pel·lícula en llengua no catalana, hi va ser un dels seus productors, Carlos Bayona, els seus dos muntadors, Jaume Martí i Bernat Vilaplana i Pau Costa, premiat pels efectes visuals; de La mort de Louis XIV (La mort de Lluís XIV), van assistir-hi dos membres de l’equip de la productora Andergraun Films, Joaquim Fernández i Artur Tort; de la guardonada amb el Gaudí a la millor pel·lícula d’animació, Ozzy, hi van ser els productors Ibon Cormenzana i Ignasi Estapé; del documental premiat pels acadèmics, Alcadessa, Pau Faus, director, i Ventura Durall, productor del film: d’Ebre, del bressol a la batalla, van seure a la Llotja els productors Manel Oriol Marcos i Aritz Cirbian. El curtmetratge Timecode, guanyador als IX Premis Gaudí i nominat als Oscar, va estar representat pel seu productor, Arturo Méndiz.

També hi van assistir Isona Passola i Montse Majench, Presidenta i Directora de l’Acadèmia del Cinema Català, respectivament, Elisa Plaza, Secretària de la Junta directiva, Pep Armengol, Josep Maria Civit i Clara Segura, Vocals.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat