Notícies

Arriba la Gala dels IX Premis Gaudí!

gaudi

La Gala es celebrarà aquest diumenge 29 de gener a les 21h a l'Auditori Fòrum-CCCIB de Barcelona.

La catifa vermella dels IX Premis Gaudí

  • TV3 seguirà en directe l’arribada dels protagonistes a la gran festa del cinema català. L’especial, conduit per Marc Giró i Ana Boadas, explicarà tot el que passi en els moments previs a la gala. Els dissenyadors i els joiers catalans es donen cita a la catifa vermella dels Premis Gaudí abans de l’inici de la 080.

  • Menchén Tomàs, Tween, Miquel Suay, ZeGarcia, Justicia Ruano, Cortana, Santos Costura, Celia Vela, Massimo Dutti, D’S Damat, Teresa Helbig, Cristina Tamborero i Zazo&Brull vestiran els nominats i lliuradors de les estatuetes.

  • Les actrius nominades Betsy Túrnez, Ruth Llopis, Emma Suárez, Sílvia Pérez Cruz, Alexandra Jiménez, Clara Segura i Greta Fernández, així com els actors Alain Hernández, Miki Esparbé, Àlex Monner, Eduard Fernández, Sergi López, Bruno Bergonzini, David Verdaguer i Karra Elejalde passaran per la catifa vermella.

  • Bruno Oro serà el mestre de cerimònies d’uns premis que tindran com a lliuradors Vicky Luengo, Marcel Borràs, Flora Saura, Joan Dausà, Roger Casamajor, Cristina Brondo, Aina Clotet, Peter Vives, Melina Matthews, Dafnis Balduz, David Verdaguer, Sílvia Abril, Juan Antonio Bayona, Belén Fabra, Sílvia Bel, Joaquim Oristrell, Pere Arquillué, Núria Prims, Alexandra Jiménez, Àlex Brendemühl, Sergi López o Judit Mascó.

  • El Col·legi de Joiers de Catalunya torna a donar suport al cinema català.

Els dissenyadors de la passarel·la 080 Barcelona Fashion tornen a tenir el seu punt de trobada a la catifa vermella dels IX Premis Gaudí, que es celebrarà a l’Auditori Fòrum-CCIB el proper diumenge, 29 de gener. Menchén Tomás, Tween, Miquel Suay, ZeGarcia, Justicia Ruano, Cortana, Santos Costura, Celia Vela, Massimo Dutti, D’S Damat, Teresa Helbig i Zazo&Brull vestiran les estrelles del cinema que començaran a arribar-hi a partir de les 19.00h.

Les actrius nominades Betsy Túrnez, Ruth Llopis, Emma Suárez, Sílvia Pérez Cruz, Alexandra Jiménez, Clara Segura i Greta Fernández, així com els actors Alain Hernández, Miki Esparbé, Àlex Monner, Eduard Fernández, Sergi López, Bruno Bergonzini, David Verdaguer i Karra Elejalde passaran per la catifa vermella.

Bruno Oro serà el mestre de cerimònies d’uns premis que tindran com a lliuradors Vicky Luengo, Marcel Borràs, Flora Saura, Joan Dausà, Roger Casamajor, Cristina Brondo, Aina Clotet, Peter Vives, Melina Matthews, Dafnis Balduz, David Verdaguer, Sílvia Abril, Juan Antonio Bayona, Belén Fabra, Sílvia Bel, Joaquim Oristrell, Pere Arquillué, Núria Prims, Alexandra Jiménez, Àlex Brendemühl, Sergi López o Judit Mascó. Elena Martin, Carla Linares, Marta Cañas i Victòria Serra, protagonistes de Les Amigues de l’Àgata; Raul Arévalo, director de Tarde para la ira; les actrius Macarena Gómez i Itziar Castro, l’actor Oriol Pla, l’actor i director Quim Masferrer i Àngel Llàcer, ex presentador de la gala, també desfilaran pel photocall de la festa del cinema.

La prèvia de la gala, en directe a TV3
TV3 emetrà un programa especial des de la catifa vermella, que serà l’aperitiu de la gala per explicar en directe tot el que passi en els moments previs a la cerimònia. Ana Boadas i Marc Giró, els seus presentadors, seran al costat dels nominats de les principals categories. Des de les 20.15h i fins a les 20.50h, poc abans que comenci el TN vespre, intentaran copsar tot el glamur en una nit que aplegarà la concentració més alta de personalitats de la cultura, de la política, però, sobretot, del món del cinema per metre quadrat de la geografia catalana.

Pel set de TV3 passaran també el presentador de la cerimònia, l’actor Bruno Oro, així com Núria Mora, directora de continguts del 080 Barcelona Fashion i Gemma López, presidenta de la Secció d'Artesania del JORGC. Serà un programa farcit de cares conegudes del nostre cinema, amanit amb el sentit de l’humor i comentaris del Marc i l’Ana sobre la moda que lluiran els convidats a la gala i les pel·lícules nominades.

De la passarel·la a la catifa dels Gaudí
Menchén Tomàs tornarà a vestir la presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català, Isona Passola, i serà la firma escollida per Aina Clotet, Clara Segura, Isa Campos i Melina Matthews. Maria Molins ha triat Justicia Ruano, mentre que Belén Fabra i Judit Mascó s’han decantat per estilismes de Cortana. Santos Costura vestirà Betsy Túrnez, Anna Bertran, Alexandra Jiménez, Mònica Sors i Cristina Brondo, que canviarà el vestit després de la gala, una peça de Teresa Heilbig, firma escollida també per Sílvia Abril. Flora Saura lluirà diferents models de Zazo&Brull mentre que Vicky Luengo vestirà una peça ZeGARCIA. Natàlia Sánchez ha posat la seva confiança en una proposta de Cristina Tamborero i Núria Prims en Celia Vela, mentre que Sílvia Sabaté, Aida Flix i Lluïsa Castell s’han posat a les mans de Miquel Suay, que també signa els vestits Dafnis Balduz, Àngel Llàcer, Roger Casamajor i el del presentador de la gala, Bruno Oro. Massimo Dutti vestirà Juan Antonio Bayona i Tween ha estat la marca escollida per David Verdaguer, Joan Dausà, Pere Arquillué i Lluís Danés. Miki Esparbé i Marcel Borràs lluiran vestits de D’S Damat i Marc Clotet de Bikkembergs.

Joieria catalana als Premis Gaudí
El Col·legi de Joiers, d’Orfebres, de Rellotgers i de Gemmòlegs de Catalunya (JORGC) col·labora amb l’Acadèmica del Cinema per segon any consecutiu. La llista de joiers que van participar en l'acció són: Anna Juan, Fili Plaza, Facet, Misui-Unión Suiza, Lluís Comín, Hàbit Joies, Joieria Sant, Euro Aurum, Mercé Nicolau Roset, Sunfield, Roberto & Victoria, Majoral, Mimoh, Lida Joies, Bàguena, Xavier Suárez Sabat, Bagués Masriera, Roosik & CO, Joieria Maresma, Gemma López, Nuria Ruiz, Jud Joies i Tass Joies.

Amb aquesta acció, el JORGC vol establir, un cop més, relacions transversals amb la societat i la cultura. A la vegada, els joiers catalans recolzen i donen visibilitat als artesans del sector de la joieria, i reforcen el rol de la joia com un element viu, cultural i d’actualitat.

La plaça es transforma
El desembarcament dels protagonistes de la festa del cinema català a l’Auditori Fòrum-CCIB transformarà la Plaça Leonardo da Vinci per donar la benvinguda a tots els convidats i nominats, que arribaran bé en els BMW, vehicle oficial dels IX Premis Gaudí, o bé a peu. A tots els rebrà el Gaudí gegant de sis metres que Jean Leon acull des de fa tres anys al seu celler de Torrelavit, al Penedès. Els convidats que arribin a peu ho faran a través del pòrtic, amb  dues torres lluminoses, que dóna pas a una zona encatifada amb un primer set on els convidats podran fer-se les primeres fotos. L’espai que separa l’exterior de l’auditori està decorat amb jardineres amb llorers i sis ficus benjamines cortesia de l'Àrea d'Ecologia, Urbanisme i Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona i banderes de l’Acadèmia del Cinema Català i dels seus col·laboradors.

La festa, abans i després de la gala
A les 19:00h començaran a arribar els convidats al photocall, de prop de 30 metres. Abans d’entrar a l’Auditori podran gaudir d’un refrigeri a peu dret a la zona de nominats, per gentilesa de La Fábrica (empanadas argentinas), Rocambolesc, vermut Dos Déus, bunyols de La Farga, cava Gramona, cervesa Estrella Damm, cafè The Milk & Coffee, sucs Green Shots, vi Jean Leon, Croqueta y Presumida, IGP Pa de Pagès, formatge Cadí, Oleum Flumen, patates Frit Ravich, Avellana de Reus, Caviarioli i Xocolates Valor. FUJI també dóna el seu suport i regala càmeres Instax als premiats. Després de la gala, els premiats podran dipositar els seus guardons en dues neveres cedides per Smeg i custodiades per un gos de la botiga de mobles Kare, que també ha cedit una barra, un sofà, i les figures d’un cavall i un goril·la que es situaran al photocall i al guarda-roba, respectivament. Tots els convidats podran gaudir d’un còctel ofert per Damm, Croqueta y Presumida, La Vanguardia, Gin Raw, Pastisseria Canal, Jägermeister, Shoko, Mistinguett, Jean Leon, Avellana de Reus, Frit Ravich, IGP Pa de Pagès, Oleum Flumen, Caviarioli, Xocolates Valor, Çukor i Fuji.

L’ambientació musical anirà a càrrec de DJ Pater. Els convidats més noctàmbuls podran seguir comentant la jugada a la discoteca Shôko del Maremagnum, un cop el CCIB tanqui les seves portes.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat