Notícies

barcelona nit dhivern

La comèdia de Dani de la Orden es podrà veure a diferents presons del país, presentada per membres del seu equip tècnic i artístic.

Aquesta projecció nadalenca serà un tast de la programació estable de cinema català que el 2017 portarà el Cicle Gaudí a la població reclusa.

L’Acadèmia del Cinema Català, organitzadora del Cicle Gaudí (Circuit estable de cinema català), que enguany ha portat a 12 poblacions de la província de Barcelona 5 títols de la producció catalana de l’any, col·laborarà el pròxim any amb la Direcció General de Serveis Penitenciaris de la Generalitat de Catalunya. La iniciativa permetrà difondre el cinema fet a casa nostra entre la població reclusa, estenent el cicle a 10 centres penitenciaris del país i sumant uns 12.000 espectadors al llarg de l’any.

La col·laboració arrencarà aquest Nadal amb la projecció de Barcelona, nit d’hivern, dirigida per Dani de la Orden, a 3 dels 10 centres penitenciaris: Brians 1 on es projectarà el 29 de desembre a les 10:30h , Brians 2 on es projectarà el 25 de desembre a les 16h i Joves, on es projectarà el dia 5 a les 11h. Les seves productores, Sábado películas, PlayTime Movies, Filmin, Cameo i El Terrat han cedit els drets d'exhibició d’aquesta pel·lícula que va tenir 7 nominacions als VIII Premis Gaudí.

La seqüela de Barcelona, nit d’estiu ens apropa sis històries de parelles que de forma diferent lluiten per l'amor durant una Nit de Reis, al ritme de la música de Joan Dausà, que signa la banda sonora.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat